Esdeveniments

El mes d'octubre de 2019, la nostra empresa, HMECANICA, estarà present a la fira K de Düsseldorf (Germany) presentant els últims avenços tecnològics d'aquesta indústria.

Ens podreu trobar a la sala 01 i l'estanc 1B03.

Benvinguts


Benvinguts a la web d'H MECANICA DE PRECISIÓ. (Hospitalet Mecànica de Precisió SL). Empresa degana en el disseny, fabricació i distribució de sistemes de ineycción per canal calent, filtres per a maquines d'injectar, termometria i accessoris,

Aplicacions en el sector ALIMENTACIÓ - AUTOMOCIÓ - COSMETICA - FARMACEUITICO - JOGUINA - PARAMEN

Serveis

Informació Corporativa

HMP va ser fundada en 1972 i des de llavors ve fabricant sistemes d'injecció, filtres per a màquines d'injecció, petits components per a motlles, termometria i resistències elèctriques d'excel·lent qualitat.

Distribuïm tots els nostres productes a tota Europa, Centre i Sud Amèrica amb un servei de lliurament ràpid i eficient.

HMP com a empresa pot servir productes standar del seu catàleg general com a productes totalment a mesura i necessitat del client.

Els nostres fabricats estan confoprmes a la normativa CE. A més HMP està implantant un sistema d'assegurament de la qualitat certificat conforme a les normes.

La nostra empresa es troba enclavada en una de les zones industríales de Martorell. Amb facilitat d'accés i aparcamiento.si Vostè desitja contactar amb nosaltres podrà fer-ho de la forma que Vostè estimi més convenient:

PER CORREU POSTAL PER EMAIL PER TELEFONO / FAX

HOSPITALET MECANICA DE PRECISION SL

Avda. Joaquim Barnola i Bassols, 8 

08760 MARTORELL  (Barcelona)

hmecanica@hmecanica.com

TELEFONO: 93 422 10 90

FAX: 93 421 95 99

 

Contacte

ON ESTEM

Avda. Joaquim Brenola i Bassols, 8 08760 MARTORELL
 

DESCARREGAS PDF

Distribuidors

 
 .